Здравейте г-н Търнър,

 

За мен е удоволствие да разговарям  с вас отново! Този път празнуваме 7 години от създаването на фен клубът ви в България. Изминалите години от създаването на клуба, бяха фантастични и съм сигурна че още много хубави моменти предстоят.

 

 

1. Бихте ли искали да споделите чувствата и емоциите си с феновете?

 

 

 

Джо Лин Търнър: Преди всичко искам да благодаря на всички мои фенове за любовта и подкрепата през годините. Те са изключителни всеки път кох=гато каливсизки мои фенове за любовта и подкрепата през годините. Те са прекрасни всеки път кох=гато калиючителни всеки път, когато дойда за концерти в България. Моята любов и уважение към всички тях! Очаквам с нетърпение турнето през Ноември!

 

2. Вие имате много участия тази година. Предстоящите концерти в България са през Ноември, като сте специален гост на националното турне на група Ахат. Какво може да очакват феновете от вас?

 

Джо Лин Търнър: За мен е чест да бъда част от това турне. Планирано е да се включа с 5 или 6 песни, основно от времето на 'Рейнбоу' и 'Пърпъл'.  Турнето ще е разбиващо и се надявам повече хора да дойдат и да го споделят с нас.

 

3. България е специално място за вас. Посещавали сте много места, но кой е любимият ви град и защо?

 

 Джо Лин Търнър: Трудно е да отговоря на този въпрос. Всеки град има своят собствен дух. От полетата, през планините и до морето . Всичко е различно и със своята магия. Как бих могъл да избера?!

 

 

4. Вие сте на турне целогодишно, какво да очакват феновете от вас другата година?

 

 Джо Лин Търнър: Да, свиря много и обикалям цял свят и не изглежда скоро да бъде към края си. Ще използвам времето през октомври, за да запиша нов 'Sunstorm' албум. Звучи страхотно и очакваме дата за реализация на албума.

 

5. Последният ви албум 'Emotional Fire' беше наистина вдъхновяващ и зареждащ. Планирате ли нов албум скоро?

 

Джо Лин Търнър: Ако смея да  ви поправя 'Edge of tomorrow' беше последния албум. Но мисля, че този върху който работим в момента ще е още по- добър.

 

6. Бихте ли споделили нещо, което ви е впечатлило и никога няма да забравите?

 

Джо Лин Трнър: Малко е дълго, за да го разкажа в детайли. Но случката беше на турне с Дийп Пърпъл. Бях се сприятелил с шофьорите на колата, един мъж и синът му. Всички си мислехме, че те просто работят там, но се оказа, че бащата е промотъра на турнето, който иска да даде урок на сина си. Аз бях единственият, който знаеше това, защото той ми се довери и го сподели. Това беше за мен голям урок по смирение. Никога не забравих тази история, тя ми помага през целия живот.

 

7. Има ли изпълнители които ви вдъхновяват и кои са те?

 

Джо Лин Търнър:  Много изпълнители ме вдъхновяват. Може би са твърде много, за да ги изброя. За мен вдъхновяващ е всеки, който има куража да следва мечтите си. Всеки, който вярва в себе си независимо какво прави.

Не визирам само музикантите, а всички хора които се трудят, за да подкрепят семейството си както нашите родители са правели. Всички те са истински герои, също както Джон Ленън е писал своите песни. Един изпълнител трябва да служи на хората. Той е нищо без своите фенове. Много съм благодарен, за музиката която мога да дам с своите фенове.

 

8. Бихте ли довършили изречението? Нека музиката... Бъде храна за душата.

 

Благодаря ви за това интервю и за музикалното вдъхновение, което споделяте с нас всеки ден г-н Търнър. Пожелавам ви прекрасни предстоящи концерти и незабравимо турне в България!

 

Джо Лин Търнър: Благодаря за всичко, което правите! С нетърпение очаквам да се видим отново. С много обич и прегръдки Джо Лин Търнър!