Бившият вокалист на „Рейнбоу“ и „Дийп Пърпъл“ Джо Лин Търнър ще вземе участие във финала на X Faktor в понеделник, 9-ти февруари от 20 часа на живо по Нова телевизия.

 

Приятел изпратил видеото, с изпълнението на участника в X Faktor Славин Славчев до Джо Лин Търнър. Той бил впечатлен от емоционалното изпълнение на Славчев на песента “Can’t Let You Go”, която Търнър написал през 80-те, когато бил заедно с „Рейнбоу“. Видеото с изпълнението на Славчев, обиколо виртуалното пространство сред феновете на „Рейнбоу“ по целия свят.

 

Търнър бил изненадан, че точно тази песен, е избрана да се изпълнява във формата на мейнстрийм шоу, като X Faktor. Въпреки това, българските фенове не били изненадани, защото Джо Лин Търнър е обичан изпълнител в нашата страна.

 

Джо ще изпълни със Славчев, песента “Street Of Dreams” в шоуто в понеделник. Той смята, че тази песен е подходяща, поради факта, че Славин се надява да постигне мечтата си, да бъде победител в X Faktor.

 

Джо Лин Търнър споделя, „ За мен е изключителна чест, че ме поканиха да бъда част от това шоу и да изпълнявам тази песен със Славин Славчев. Целият формат на шоуто, е за хора, които имат талант и следват мечтите си“.

За повече информация:

 

Нова Телевизия

http://xfactor.novatv.bg/

 

Славин Славчев "Can't Let You Go"

https://www.youtube.com/watch?v=V5hw0aT1ShM